Gabonatechnika
Gabonaszárító és tároló rendszerek, és kiegészítőik


Cégünk a farmergazdaságoktól kezdve, a nagygazdaságokon keresztül az ipari gazdaságoknak is kínál megoldásokat a gabonaszárítás és gabonatárolás területén. Az egyszerű 1db silós tárolástól kezdve az összetett komplex számítógépiráyítású telephelyekig tudunk ajánlani komplett üzemeket. Beszállítóinktól teljes technológiákat vásárlunk, amelyet gyárilag terveznek össze és vállalnak így rá teljeskörű garanciát.

Kínálatunkban megtalálható a 10 tonnás tárolókapacitású 2,3m átmérőjű szellőzőpadozatos silótól kezdve az akár 15 000 tonna tárolókapacitású 31,8m átmérőjű szellőzőpadozatos gabonatároló siló. Ezek a silók bármelyike megfelel a mai kor követelményeinek, anyaguk horganyzott acéllemez, amely garantálja a tartósságot, technológiai kialakításaiknak köszönhetően pedig a benne tárolt gabona átszellőztethető, amely nagyon fontos szemestermények tartósságának és minőségének megörzése szempontjából.

Szárítóberendezések terén is széles választékot kínálunk a Lengyel ARAJ cég minőségi berendezéseiből, a napi pár tonna szárítási kapacitású szakaszos üzemű szárítóktól kezdve a napi többszáz tonnás teljesítményű folyamatos üzemű szárítóberendezésekig.


ARAJ szárítóberendezések és gabonatároló silók

BIN gabonatároló silók


Gabonatárolás technológiai berendezései
szállítóeszközök, tisztítók...
(ARAJ, POM Augustów, Kongskilde...)

   
   
   

 

Kezdőoldal