Kwazar nyomókaros kézi permetezők, nyomáspermetezők és hátipermetezőkMERCURY nyomókaros kézi permetezõk
A Mercury 0,5 és 1 literes kézi nyomókaros permetezõket kisebb otthoni (hobbi) munkákra tervezték. A Mercury kézi permetezõk több szempontból is hasznosak a háztartásban. Egyrészt használhatjuk növényöntözésre, másrészt megkönnyíthetjük használatával a háztartási munkákat, a vasalást, az ablak- tükör- és szélvédõtisztítást, a bútorápolást.
Elõnyei: állítható szórófej, hatékony pumpafej, a behúzáskor és az elengedéskor is permetez, biztonságos, esztétikus és megbízható.

VENUS kézi nyomáspermetezõk
A Venus nyomáspermetezõk 3 különbözõ méretben készülnek 1; 1,5 és 2 literes kivitelben.
A permetezõk kényelmes és egyszerû használatot biztosítanak otthonunkban, a hobby kertekben, üvegházakban, teraszokon, erkélyeken, valmaint kertészek is használhatják, kisüzemi körülmények között. A készülék használható rovarírtásra, gyomírtásra, tápanyag-,vagy egyszerûen vízpermetezésére.
Elõnyei: biztonsági szelep a nyomófejen, folyadékszintjelzés a tartályon, belsõ szûrõ, egyszerû haszálat, esztétikus és megbízható.

ORION nyomáspermetezõk
Az Orion nyomáspermetezõk 3; 6; 9; és 12 literes kivitelben készülnek. Profi univerzális készülékek, praktikusak, megbízhatóak könnyen kezelhetõk, és esztétikusak. Igen hasznosnak bizonyulnak a növényvédelemben, a gyümölcs- és zöldség- termesztésben, a dísznövénykertekben, a faiskolákban, üvegházakban és fóliasátrakban. Fõként oldható permetszerek kiszórására alkalmassak.

NEPTUN hátimermetezõk
A Neptun egy profi készülék, melyet mezõgazdasági munkákra terveztek, szántóföldeken ill kertészetekben rovarírtásra és növényvédelemre haszánlják. A permetezõk minden igényt kielégítenek,és használatukat megkönnyíti, hogy bal ill. jobb kézzel is mûködtethetõk. Kényelmes használatát a tartály hátoldalán található hõszigetelõ anyag, valamint az állítható vállpántok biztosítják.A permetezõ minden része erõs, vegyi anyagoknak is ellenálló mûanyagból készül. A tartálynak nincs nyílása a folyadékszint alatt, így használata még biztonságosabb és 100%-ig szivárgásmentes. A tartályon található folyadékszintjelzés, és nyomásmérõ a kézi szelepen.

KWAZAR PRO + széria
Ipari anyagoknak ellenálló széria. Felhasználási területük sokféle lehet, a házi felhasználástól kezdve az ipari tisztítástechnológiákig minden munkára alkalmassak. A permetezők nem tartalmaznak fém alkatrészt és a gumi alkatrészeik speciális ellenálló anyagból készülnek.
   

KWAZAR kiegészítők és alkatrészek