Branson összkerékhajtású traktorok

BRANSON - AHOL A MINŐSÉG A HASZNÁLHATÓSÁGGAL TALÁLKOZIK !A BRANSON TRACTORS egy Amerikai cég, amely az egész világra értékesíti kiváló minõségû, megbízható termékeit. A traktorok alap típusait a világszínvonalú gyártóbázissal rendelkező KUKJE Machinery Dél-Koreai cég gyártja, amely az 1968-ban történt alapítása óta folyamatos fejlesztés eredményeképpen birtokában van a legmodernebb gyártás technológiának, valamint az ezt dokumentáló minősítéseknek.
A BRANSON Tractors a 90-es évek vége óta szorosan együttműködik a gyártóval, valamint kialakította a saját gyártó- szerelő bázisait, így a KUKJE által gyártott minőségi traktorokat az amerikai és az európai magas szintű igényekhez igazodva ellátja a szükséges eszközökkel. A KUKJE Machinery gyártási minőségére jellemző, hogy a traktorokban lévő motorokat a Cummins motor gyártó cég sajátjaként forgalmazza kategóriájában. A kiváló gyártói minőséget elismeri mind a JOHN DEERE, mind a YANMAR, így jelentős részegység gyártás történik részükre.
Az ázsiai piacra a JOHN DEERE számos traktor típusa a KUKJE Machinery gyártósorán készül.

A BRANSON TRACTORS mérnökei a hosszú távú fejlesztések során folyamatossan figyeltek a felhasználók igényeire és véleményeire, így a gyártott tíousok a kiválló minőség mellett maximálisan eleget tesznek a felhasználóbarát elveknek. A traktorok sajátossága a sokoldalú felhasználhatóság, így ugyanazon alapgépet különböző eszközökkel felszerelve, a gazdaság nagyon sok területén alkalmazható teljes értékű traktort kapunk:
pl. kertészet, kommunális, építőipari, szántóföldi felhasználás, parkkarbantartás, lovardák, állattartó telepek, erdészet, szőlőművelés, gyümölcs ültetvények, stb.
Letölthető magyarnyelvű tájékoztató:
BRANSON TRACTORS termékismertető ( 25 MB)

Kezdőoldal